Издирваният под дърво и камък Николай Кънчев, който погубил  по

...
Издирваният под дърво и камък Николай Кънчев, който погубил  по
Коментари Харесай

Тайната падна: Това е тъмното минало на Николай от убийството в Горна Оряховица

Издирваният къде ли не Николай Кънчев, който погубил  по изключително нечовечен метод красивата Мария в Горна Оряховица, е бил курсант в Академията на Министерство на вътрешните работи. Изкарал е там до 3-и курс, след което е бил изхвърлен поради приложимост на опиати, написа „ Телеграф ”, базирайки се на информация от вътрешното министерство.

``
реклама
36-годишният мъж бе задържан в понеделник вечерта в региона на автогарата в железничарския град. Основната версия на проверяващите е, че е смлял от пердах приятелката си Мария от ревнивост, защото Светослав Спасов, у който била на посетители във съдбовната нощ против петък, също бил пребит. Домакинът също има рани от побой – строшен череп, охлузвания и хематоми, само че не е с заплаха за живота, напомня Блиц.

Николай Кънчев бил изключително ревностен, споделиха осведомени. След като го изхвърлили от Академията на Министерство на вътрешните работи, той за малко се цанил като правист на летището в Горна Оряховица, откъдето обаче също го уволнили, споделиха чиновници от аеропорта.

Има 4 присъди – две за увреждане на непознато имущество, една за незаконно сечене на дърва и последната е за владеене на дрога. Патолози разясниха, че той толкоз грубо е бил Мария, че безусловно е размазал главата й. Ударите съгласно тях са нанасяни с юмруци и ритници.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР